Porvoon konserttiyhdistys järjestää torstaina 16.5.2024 klassisen musiikin kamarimusiikkikonsertin Porvoon parhaimman akustisen musiikin salissa, eli Porvoon VPKn juhlasalissa.

Lauluja keväästä ja kesästä on yhdistyksen toinen konsertti uudessa perinteeksi tarkoitetussa sarjassa. Konsertin kattaus on upea, kun lavalle nousevat kaksi laulu- ja pianomusiikin todellista ammattilaista, jotka ovat musisoineet jo kauan yhdessä. Sibelius-Akatemian laulutaiteen professori Petteri Salomaa ja pianomuusikko Ilmo Ranta esittävät konsertissa kauniita suomalaisia kansallisromantiikan ja keski-eurooppalaisen romantiikan ajan kappaleita.

Tarjolla on mm. Jean Sibeliuksen, Oskari Merikannon ja Yrjö Kilpisen rakkaita yksinlauluja ja myös iki-ihana Franz Schubertin Die Forelle Petteri Salomaan esittäminä. Konsertissa kuullaan myös muutama Ilmo Rannan esittämä Jean Sibeliuksen ja Fanny Mendelssohnin säveltämä pianokappale.

Petteri Salomaa ja Ilmo Ranta.

Petteri ja Ilmo vuorottelevat konsertin lauluja lyhyillä esittelyillä. Yleisö saa heidän henkilökohtaisten pohdintojensa kautta mielenkiintoisia näkökulmia konsertin eri teoksiin. Konsertti alkaa klo 19.00 ja kestää noin 1 h 15 min. Konsertin liput á 27 € sisältävät lasillisen kesäistä alkoholitonta boolia.

Konsertin kesto noin 1 h 15 min.

Liput

norm. à 27 € + palvelumaksu. Sisältää lasillisen kesäistä alkoholitonta boolia.
Nettikett.fi ja Kulttuuritalo Grand tai ovelta.

Netticket logo.